Qui som

La nostra adreça web és: https://lajovita.com.

Quines dades personals recopilem i per què les recopilem

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris al lloc, recopilem les dades que es mostren al formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agent d’usuari del navegador per ajudar a la detecció de correu brossa.

Es pot proporcionar una cadena anonimitzada creada a partir de la vostra adreça de correu electrònic (també anomenada hash) al servei Gravatar per veure si la feu servir. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després d’aprovar el vostre comentari, la vostra imatge de perfil serà visible per al públic en el context del vostre comentari.

Multimèdia

Si pengeu imatges al lloc web, heu d’evitar penjar imatges amb dades d’ubicació incrustades (GPS EXIF) incloses. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació d’ubicació de les imatges del lloc web.

Formularis de contacte

Si envieu un missatge mitjançant un dels nostres formularis de contacte, recollim el vostre nom, correu electrònic i missatge. Aquesta informació no es comparteix mai amb tercers i és 100% confidencial.

Galetes

Consulteu la nostra política de galetes aquí.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres llocs web es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagi visitat l’altre lloc web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre vosaltres, utilitzar galetes, incrustar un seguiment addicional de tercers i supervisar la vostra interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment de la vostra interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i esteu connectat a aquest lloc web.

Amb qui compartim les vostres dades

Compartim dades anonimitzades amb Google Analytics per entendre millor el comportament i els perfils dels usuaris.

Mai vendrem, compartirem ni comprometrem les vostres dades de cap manera.

Quant de temps conservem les vostres dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves metadades es conservaran indefinidament. Això és així perquè puguem reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

Per als usuaris que es registren al nostre lloc web (si n’hi ha cap), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de llocs web també poden veure i editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc o heu deixat comentaris, podeu sol·licitar rebre un fitxer exportat de les dades personals que tenim sobre vosaltres, incloses les dades que ens hàgiu proporcionat. També podeu sol·licitar que esborrem les dades personals que posseïm sobre vosaltres. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar per motius administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Es poden revisar els comentaris dels visitants mitjançant un servei automatitzat de detecció de correu brossa.

Com protegim les vostres dades

Mai no compartirem ni vendrem les vostres dades a tercers. El nostre lloc està protegit per SSL, totes les nostres comunicacions de correu electrònic estan xifrades i fem servir la seguretat d’iThemes per protegir encara més el nostre lloc contra els pirates informàtics.

Scroll to Top