Sobre Nosaltres

Esteve Garcia Vilanova, Xef

La nostra història

Des de ben petit, l’Esteve ha sigut un apassionat de la cuina

Quan tenia poc mes de 5 anys, sempre acompanyava l’àvia a l’hora de cuinar, ja fos per a amassar croquetes, o per a veure el formatge gratinar al forn, a sobre d’uns deliciosos macarrons de ceba que podeu trobar a la nostre carta com a proposta per als menuts.

A mes de viure la cuina, l’Esteve a estat sempre molt proper al producte de la terra, la caça i la pesca. Als 16 anys, l’Esteve va emprendre els estudis de restauració a la prestigiosa escola de Sant Ignasi – Sarrià, a Barcelona, on va graduar-se en alta cuina. Des d’aquest moment, l’Esteve ha estat en cuines de renom.

Que diuen la gent

Molt recomanable!

Brutal el menjar i el servei del restaurant!
Si dic que he menjat el millor arròs, em quedo curt… ESPECTACULAR!
Recomano també el fricandó de Lluerna al safrà!
Molt recomanable!!!
Un 10!

Josman Prz

Postres brutals

Lloc molt acollidor, tranquil i fresc. Servei super atent i eficient. Menjar amb molt bona elaboració i qualitat. Postres brutals.

Asun Marques

Lloc tranquil i agradable

Lloc renovat tranquil i agradable. Servei magnific i cuina immillorable. Carta encara reduida però atractiva i imaginativa. Per mi, de lo millor del Baix Emporda. Preu molt ajustat a la gran qualitat de la cuina de l’Esteve. L’atenció que dispensa als clients la seva muller Céline es exquisida. He repetit tres vegades i ho tornaré a fer.

Jose-Luis Malagarriga Guerrero

Desitjem veure'ls aviat

+34972651216

Horaris

Obert Dimecres a Diumenge

13:00 - 16:00 / 20:00 - 23:00

Dilluns i Dimarts Tancat

Scroll to Top